top of page

Programmeerimine suitsetamise vastu


Programmeerimine suitsetamise vastu on psühholoogilise teraapia meetod, mis kasutab programmeerimise põhimõtteid ja tehnikaid, et aidata inimesel nikotiinisõltuvusest üle saada. Antud lähenemisviis põhineb eeldusel, et meie mõtteid, uskumusi ja käitumist saab muuta ajuprogrammide muutmise või programmeerimise kaudu.



Programmeerimine suitsetamise vastu põhineb järgmistel põhimõtetel:


1.

Uskumuste muutmine: suitsetamise mahajätmise programmide eesmärk on muuta alkoholiga seotud negatiivseid uskumusi ja mõtteid. Kasutades erinevaid tehnikaid, nagu positiivsed kinnitused, afirmatsioonid ja mõtete ümberhindamine, saab inimene asendada negatiivsed uskumused enda ja alkoholi kohta positiivsete ja tervislike uskumustega.


2.

Uute seoste loomine: nikotiini mahajätmise programmeerimine hõlmab ka uute seoste ja seoste loomist ajus, et muuta suhtumist suitsetamisesse ja nikotiini. Uued seosed saavutatakse visualiseerimise, kujutlusvõime aktiveerimise ning positiivsete kujutluste ja ideede ligimeelitamise praktika abil, mis aitavad inimesel seostada suitsetamist negatiivsete mõjude või tunnetega.


3.

Motivatsiooni tugevdamine: programmeerimine suitsetamise vastu aitab tugevdada inimese motivatsiooni nikootini tarbimist või liigtarbimist lõpetada. See võib hõlmata eesmärkide seadmist, ihaldusväärse tuleviku visualiseerimist ilma nikotiinita ja motivatsioonistrateegiatega töötamist.


4.

Töö alateadvusega: suitsetamise mahajätmise programmeerimine võib hõlmata ka tööd alateadvusega ning hüpnoosi või sügava lõdvestuse kasutamist teadvuse ja alateadvuse sügavamal tasemel muutuste esilekutsumiseks.

bottom of page